+31 (6) 22 21 67 76

”Wie

Welkom bij Nick Tielemans Tegelwerken
 
Nick Tielemans Tegelwerken is vanaf 1 januari 2011 als eenmanszaak actief.
 
Nick Tielemans Tegelwerken is vakbekwaam als het gaat om uiteenlopende werkzaamheden rondom tegelwerken voor particulier en bedrijf. U kunt hierbij denken aan binnen- en buitenvloeren, badkamers, toiletten en keukens. Nick Tielemans Tegelwerken staat voor, betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en goede kwaliteit. Graag neem ik de tijd om samen met u op zoek te gaan naar de juiste tegel. Hiervoor kunt u ook terecht op mijn site.
 
Referenties en foto’s vindt u op deze site. Ik denk graag met u mee over het ontwerp, om zo tot een optimale uitvoering te komen. Voor u maak ik graag een vrijblijvende offerte en kom hiervoor graag bij u langs. Ook voor iedere vraag kunt u contact opnemen.

Neem contact op

Een goede tegel is de basis van een mooie vloer

Bekijk de mogelijkheden

Waarom voor ons kiezen?

Persoonlijk advies

Een badkamer, toiletruimte, keukenvloer of uw huiskamer betegelen, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste vloer wellicht onmogelijk lijkt, daarom komen we graag bij u langs om persoonlijk advies te geven en een voor u geschikte vloer te vinden.

Aanschaf tegels

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen wij u de scherpste prijzen aanbieden. Ook voor de aanschaf van uw tegel staan wij voor u klaar. Bekijk de pagina ‘tegels’ voor de mogelijkheden.

Reparatie

Een tegel kan barsten wanneer deze een opdonder heeft gehad, of niet geheel vlak is gelegd door uw vloerenspecialist. Ook hierom zou u met ons contact op moeten nemen. Wij komen graag bij u langs om een reparatie aan uw tegel te doen.

Vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd, neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Reacties

  • Als onderdeel van onze verbouwing in de tuin hebben we gekozen voor twee open slaande deuren. Om dit te kunnen realiseren moest er een stuk uit de muur gehaald worden. Uiteindelijk na het plaatsen van de deur hebben we Nick gevraagd de vloer te herstellen met de bestaande tegel. Hij heeft dit erg netjes gedaan, er is geen verschil te zien ten op zichten van de vloer die er al lag.

    Familie Donders, Tevreden klant